Gaji

22 August 2015

Kuala Lumpur Taxi And Executive Limousine Service

We provide Taxi Executive Service and Executive Limousine around Klang Valley from your place to a selected destination such as KLIA, KLIA2, Cameron Highland, Genting Highland, Port Dickson, Malacca, Penang, Ipoh Town, Mersing (Pulau Tioman), Kuala Gandah (Elephant Sanctuary) and any other destinations around peninsular Malaysia. We also provide Kuala Lumpur Sight Seeing (KL Tour), hourly and daily booking.
Our price are reasonable and our driver are very reliable.
Any enquiry do not hesitate to contact:
Cell phone: +6012 3358602 Call / SMS / WhatsApp
Email: rosman.isa@gmail.com
____________________________________
Kami menyediakan perkhidmatan Teksi Eksekutif dan Limosin Eksekutif sekitar Lembah Klang dari tempat anda ke Lokasi pilihan seperti KLIA, KLIA2, Cameron Highland, Genting Highland, Port Dickson, Melaka, Pulau Pinang, Ipoh, Mersing (Pulau Tioman), Kuala Gandah (Perlindungan Gajah) dan lain - lain destinasi di dalam semenanjung Malaysia dengan harga berpatutan dan sewajarnya. Kami turut menyediakan perkhidmatan lawatan ke tempat-tempat menarik sekitar Kuala Lumpur, tempahan mengikut jam dan harian turut disediakan.
Sebarang pertanyaan atau keterangan lanjut sila hubungi:
Handphone: +6012 3358602 Call / SMS / WhatsApp
Email: rosman.isa@gmail.com

Sakit Tulang Belakang Part IV

Assalammualaikum,

Beritahu terkini.. Aku diberi masa sebulan utk menentukan samada aku nk di 'operate' atau xnk.. Yg pastinya aku pn xpasti nk operate ke atau nk biar je.. Doktor yg rawat aku is one of the pakar bedah di HKL and dia beritahu aku yg dia sendiri dh xde jln lain nk buat pendek kata operations adalah jln terakhir sbb katanya jika nk buat ESI (Epidural Steroid Injection) pun dh xde guna sbb xkn membntu masalahnya aku takut nk amik risiko.. Jika sekarang aku masih bole brjln walaupun byk prgerakan yg terbatas tp Syukur aku still bole lakukan byk perkara.. Bagaimana jika setelah operate nnt kondisi aku lbh parah????

Risiko yg x sanggup aku ambil tapi sampai bila aku nk sakit mcm ni?? Sekarang pun aku dh memerlukan bntuan utk memakai seluar dan jika ditangguhkn operations aku takut keadaan jd lg parah. Jika operate pula dh la kos mahal giler nnt lg truk mcm mn??

Buntu... Buntu kepala otak aku memikirkan apa jalan yg patut aku pilih... Sdh solat istikharah namun masih blm dpt jwpn lagi...