Gaji

22 August 2015

Sakit Tulang Belakang Part IV

Assalammualaikum,

Beritahu terkini.. Aku diberi masa sebulan utk menentukan samada aku nk di 'operate' atau xnk.. Yg pastinya aku pn xpasti nk operate ke atau nk biar je.. Doktor yg rawat aku is one of the pakar bedah di HKL and dia beritahu aku yg dia sendiri dh xde jln lain nk buat pendek kata operations adalah jln terakhir sbb katanya jika nk buat ESI (Epidural Steroid Injection) pun dh xde guna sbb xkn membntu masalahnya aku takut nk amik risiko.. Jika sekarang aku masih bole brjln walaupun byk prgerakan yg terbatas tp Syukur aku still bole lakukan byk perkara.. Bagaimana jika setelah operate nnt kondisi aku lbh parah????

Risiko yg x sanggup aku ambil tapi sampai bila aku nk sakit mcm ni?? Sekarang pun aku dh memerlukan bntuan utk memakai seluar dan jika ditangguhkn operations aku takut keadaan jd lg parah. Jika operate pula dh la kos mahal giler nnt lg truk mcm mn??

Buntu... Buntu kepala otak aku memikirkan apa jalan yg patut aku pilih... Sdh solat istikharah namun masih blm dpt jwpn lagi...