28 June 2012

"GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Watak Kegemaran"

Jom kita meramaikan lagi peserta yang ada kat Sini ar

Yang ni peberet karektor aku .... jangan mara arrrrr

Sebabnya aku suker kat Superman ni bukan kerana dia pakai spenda kat luar tp sbb ada Xray Vision tu bro..

Nak skodeng senang xyah susah nk kena tebuk lobang atau nk kena panjat memanjat....

Keh keh keh

12 comments:

  1. hai segmen yang sama.. dah follow... sila la datang ke sini

    http://azmengs.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yg sama :D

    jemput datang sini
    http://redapplesdiary.blogspot.com/2012/06/giveaway-contest-gila-1-watak-kegemaran.html

    ReplyDelete
  3. YANG NIE PATOT DAPAT HADIAH SAGUHATI HAHAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku buat just 4 fun jer tp lau dpt saguhati pn dh kira Alhamdulillah

      Delete
  4. DAH FOLLOW...

    SILA DATANG KE

    http://mynaepul.blogspot.com tq :P

    ReplyDelete
  5. Dashyat lah suparman nih he aku pun datang dari Contest Gila, selesai buat ini cuba2lah buat INI pula

    ReplyDelete
  6. ade ke macam ni... saya suka upin ipin...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/giveaway-contest-gila-buasir-otak-watak.html

    ReplyDelete

Terima kasih di atas segala luahan dan komen anda