Gaji

08 April 2015

Sakit Tulang Belakang Part III

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera pada semua....

Pertama sekali aku ucapkan terima kasih pada yg follow blog aku dan pada yg jengah serta yg leave komen kt posting aku...

Maaf lama x update blog sbb masalah kshatan dan msalah yg lain..

Anyway kali ni aku nk crita lg psl sakit belakang ni..

Skang ni aku pun sdg dlm kesakitan br je telan pain killer tramal 3 biji dan gabapentin sbyk 6 biji kepala pn tgh hayal je ni.. xtahan sakit tu yg telan gile khinzir punye byk ubat tu...
Skang ni aku plak dh tkar krja lg skang bawa teksi tp perghh lg truk sakit der bole kata hari2 la sakit xtahan aku dbuatnya.. aku pn dh xtau nk krja apa lg sbb smua krja yg aku buat slama ni smua x jd sbb sakit ni menghalang aku dr nk bergerak n biasala bila dh tlan ubat tu nk bgn tido mmg malas gile tambah plak bila sakit lg la aku malas nk brgerak tp live kna go on jd suke x suke kena get up from bed gak.
Aku x nafikan yg ini smua dugaan Ilahi dan aku juga tahu sakit ni menghapus dosa kecil dan aku juga tahu bahawa Allah memberikan ujian skadar kemampuan kita shj tp adakala aku lupa gak smua tu bila sakit mcm ni dan bila org skeliling xtrima aku sakit bg mrk aku ni berlakon aje.. gile ar nk berlakon sakit xkuase aku nk blakon ini realiti oo bkn main2...

Kecewa gak aku bila jd mcm ni yela bila dh x bole nk krja tu smua hutang tertangguh.. smua nk collect hutang.. Tuan Rumah, TNB dll nasib baik aku xde Astro n Xde BBand lau x lg truk dan bykla hutang.. Bila smpai ke tahap ni aku xtau dh nk buat apa.. otak jd buntu, kepala jd srabut bila sakit ni aku rasa menganggu khidupan aku seharian.. xtau smpai bila nk tanggung smua ni..

Ya Allah berikan aku hidayah dan ptunjuk agar dpt aku tmpuh hidup yg pnuh dugaan ni...