25 June 2012

Isteri Minta RM3 Upah Berasmara


KANGAR: Tindakan seorang wanita berusia 30-an meminta upah RM3 setiap kali suami ingin berasmara dengannya sejak dua bulan lalu, membawa padah apabila dia dicekik dan dibelasah lelaki berkenaan yang tidak tahan dengan perbuatannya, kelmarin.
Dalam kejadian jam 8 malam itu, suami mangsa berusia 30-an yang tidak bekerja, dipercayai hilang sabar dengan tuntutan isterinya yang tidak tinggal bersamanya sejak sebulan lalu, selain turut mengesyaki wanita terbabit mempunyai hubungan sulit dengan lelaki lain.
Lelaki itu bertambah berang apabila isterinya tidak membenarkan telefon bimbitnya diperiksa, lalu mencekik dan memukul mangsa yang berada di rumah ibunya di Pauh, dekat sini.

Menurut sumber, suami mangsa yang sebelum itu masuk ke dalam rumah menerusi pintu belakang dikatakan cuba merampas telefon bimbit mangsa yang sedang dicaj di atas meja.

Ihsan : Harian Metro

1 comment:

  1. Apa punya gila lah zaman sekarang ni ada ke patut si is3 yg telah dinikahi dengan mengeluarkan belanja ribuan ringgit bila nk main pn kena byr lagi RM3????????

    Apa pun tindakan si suami tu pun tidaklah patut dgn menjadikan is3 nya punching bag... apa punya bodo bangang kayu mangkuk ar manusia zaman skang

    ReplyDelete

Terima kasih di atas segala luahan dan komen anda